Till försvar av det utvalda sändebudet

Lov och pris tillkommer Allâh. Må välsignelse och fred vara över Allâhs sändebud, hans familj och hans följeslagare.

Media som tidningar och dylikt har publicerat pinsamma och vidriga bilder som härrör från Islâms hatiska fiender, vilkas hat brinner mot Islâm och Islâms profet.

Det rör sig nämligen om handlingar som består av förtal och skymf av Allâhs sändebud Muhammad (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) och ett missvisande av hans budskap. De härrör från hatiska, kristna individer och organisationer och från hatiska och gäckande skribenter, såsom den danska tidningen ”Jyllandspostens” skribenter. De har gjort narr av den bästa människan och det ädlaste sändebudet Muhammad (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam). Aldrig någonsin har jorden känt till någon främre, noblare, rättvisare och barmhärtigare människa än honom. Inte heller har jorden någonsin känt till något budskap som är fullkomligare, komplettare, rättvisare och barmhärtigare än hans budskap. Detta budskap består av tron på samtliga profeter och sändebud, respekt mot dem och försvar av dem från förtal och nedvärdering. Detta budskap har tagit hand om deras verkliga historia. Till dem hör ´Îsâ (Jesus) och Mûsâ (Moses). Den som då förnekar honom, har likaså förnekat och nedvärderat dem.

Dessa vildar har gjort narr av honom (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) och ritat olika typer av bilder på honom. En av dessa bilder framställer Muhammad (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) med en bomb invirad i sin turban. Vi säger följande till dessa hatiska och obotfärdiga syndare och de hatiska européer och amerikaner som ligger bakom detta:

Muhammad (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam), hans rättfärdiga kalifer och resten av hans ädla följeslagare har aldrig någonsin grundat några vapenfabriker. De har aldrig grundat några vapenindustrier som tillverkar svärd och spjut, för att inte tala om skadliga bomber, raketer och andra destruktiva vapen.

Muhammad (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) har inte grundat en enda vapenindustri, ty han var sänd som en nåd till alla folk. Han var sänd för att vägleda alla människor till det som gör dem lyckliga i detta liv och i livet efter detta. Han var sänd för att leda dem till att ge deras Skapare Hans rättighet. Denna Skapare har skapat dem för att de endast skall dyrka Honom. Den som vägrar det, är en obotfärdig syndare som förtjänar att straffas av världarnas Herre, Mästaren och Skaparen av denna värld, såväl i detta liv som i livet efter detta.

Till er västerlänningar som säger sig leva i en civilisation, säger vi följande:

Ni har författningar och lagar som utrotar karaktärer och tillåter olika typer av förbud. Exempel på dem är otukt, sexuella avvikelser, räntor som ödelägger folks ekonomier, att äta självdött kött och svinkött, vilket ger upphov till Diyathah (brist på skam och svartsjuka), som gör att mannen inte känner svartsjuka för sin hustru, syster eller dotter. Hon har rätt att begå i otukt och umgås med vem hon vill. Detta hör till destruktionen som samtliga budskap har förbjudit.

Vad gäller bomber, destruktiva vapen, stridsflygplan, pansarvagnar och missiler, skall ni veta att det är ni som tillverkar dem med era djävulska hjärnor som endast tänker på orättvisa, fientlighet, förtryck och ockupation av alla typer av människor för att förslava dem och släcka deras liv.

Allt detta gör ni i civilisationens, de mänskliga rättigheternas, frihetens och rättvisans namn!

Alla intellektuella människor känner till detta om er. Er svarta historia är översvämmad av era vilda och terroristiska handlingar. Det handlar nämligen om er egen historia som skrivits ned av både era fiender och vänner.

Den som inte känner till det, får läsa om er kolonialisms historia och de två världskrigens historia och deras resultat. Under det första världskriget stupade mer än 20 miljoner människor i Europa medan dubbelt så många skadades. Under det andra världskriget stupade 17 miljoner soldater och 18 miljoner civila. Detta skedde under 5½ år. Forskarna säger att det gick åt 1000 miljarder dollar till dessa militäroperationer. Vad skadorna för detta krig beträffar, uppges de motsvara 2100 miljarder dollar. Som tillägg kan vi dessutom addera alla förstörda städer, uppbrända marker, översvämmade dalar och övergivna fabriker och industrier vilket resulterade i att uppehället och försörjningen skars av[1].

Författaren till boken ”al-Harb al-´Âlamiyyah ath-Thâniyyah” (”Det andra världskriget”), sid. 446-447, sade:

”Det kan vara lämpligt att tala lite om denna första atombomb. Låt oss nämna vad en japan sade under sitt samtal med Röda korsets Marcel Gono:

”Plötsligt reste sig ett rosa ljus i himlen som efterföljdes av ett onaturligt skalv. Direkt därefter svepte en våg av värme in och en kraftig storm som utplånade allt i dess väg.

Under några korta sekunder hade tusentals människor brunnit ihjäl. De hade antingen gått på huvudgatorna i centrum eller också suttit vid sidan av dem. Många människor dog av den fruktansvärda hettan som spritt sig överallt. Andra låg på marken skrikande av våndorna. Hela deras kroppar var täckta med dödliga brännskador. Allt som var helt och tillgängligt innan bombnedsläppet – väggar, bostäder och industrier – hade nu jämnats totalt med marken…”

Detta är exempel på er civilisations milstolpar som ni prisar och skryter om i ert krig mot Islâm och Islâms profet. Än idag fortsätter ni med att påöka alla former av orättvisor och förödelser. Än idag fortsätter ni utveckla destruktiva vapen. Jag svär vid Allâh att det där är vad ett barbariskt och djuriskt beteende leder till. Allâh (ta´âlâ) sade:

أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا

”Eller tror du att de flesta av dem lyssnar eller att de använder sitt förstånd? Men de är inte bättre än kreatur, nej, de har ännu oklarare begrepp om vägen.”[2]

Låt därför era bomber, och till dem hör Hiroshimabomben och dess likar, vara ert och era ledares kännetecken. Låt era destruktiva vapen vara era huggtänder och klor som ni sätter i allt levande:

وَسَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا أَيَّ مُنقَلَبٍ يَنقَلِبُونَ

”Och de som har gjort sig skyldiga till orättmättiga angrepp skall få se vilken vändning de skall vända.”[3]

Skrivet av Rabî´ bin Hâdî ´Umayr al-Madkhalî
1426/12/28 (Islamisk tideräkning)

Källa: Darulhadith.com

 


[1] al-Harb al-´Âlamiyyah ath-Thâniyyah, sid. 448-449, av Ramadhân Lând.

[2] 25:44.

[3] 26:227.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.